Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Balıkesir Valiliği'nin, Dinamik Flash Uygulamaları Konulu Projesi Kabul Edildi

Balıkesir Valiliği

Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Programı Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projesi kapsamında, Balıkesir Valiliği Projeler Koordinasyon Merkezince hazırlanan Avrupa Birliği Dinamik Flash Uygulamaları Eğitimi konulu proje, AB Bakanlığı Ulusal Ajans t

Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Programı Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projesi kapsamında, Balıkesir Valiliği Projeler Koordinasyon Merkezince hazırlanan `Avrupa Birliği Dinamik Flash Uygulamaları Eğitimi` konulu proje, AB Bakanlığı Ulusal Ajans tarafından kabul edildi.
Balıkesir İl Özel İdaresi, Bandırma Eğitimciler Derneği ve Balıkesir İş Adamları Derneği (BİAD) ortak olarak yer aldığı proje kapsamında 40 katılımcı Almanya, Belçika ve İngiltere`de 4 hafta süreyle eğitim alacak ve staj faaliyetlerinde bulunacak.
Projenin katılımcıları, işgücü piyasasındaki kişiler, iş hayatına yeni başlamış kişiler ve işsizler olarak açıklandı.
Bu proje kapsamında hedeflenen AB`de alınacak eğitimle mesleki gelişim ve web tasarım alanında uzmanlaşmaları sağlanacak. Oldukça hızlı gelişen ve büyüyen web tasarımı ve teknolojileri dünyasındaki gelişmelerin takip edilebilmesi, kaliteli, özgün ve son teknolojilere uygun dinamik web sayfalarının yapılabilmesi, gençlerin mesleki deneyimlerinin ve rekabet edebilirliklerinin arttırılabilmesi projenin temel amaçları olarak dile getirildi.
Projenin, Almanya eğitim faaliyetleri 01-28 Aralık 2013 tarihleri arasında yapılmış olup Belçika eğitim faaliyetleri ise halen devam ediyor. 
Proje hakkında ayrıntılı bilgi için Balıkesir Valiliği web sitesini (www.balikesir.gov.tr) ziyaret edebilirsiniz.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false